Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık mürtefi kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Niyet ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inkıbaz noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapılarının ivedi bir durumda lakinçlandığı kabilinden başarım göstermesini tedarik etmek sinein amelî kurulum, rabıtalı hizmet ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunu hattı sağlar.

Yangın Bapsı kök amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı Yangın Merdiveni Kapısı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göreceksiniz ki bu denli erdemli nitelikli yangın baplarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page